Дослідження властивостей сухих десертних сумішей для коктейлів - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шелуха, О. (My University, 2008)
Досліджено властивості сухих десертних сумішей для коктейлів збагачених яєчними білково-жировими концентратами. Визначено показники структури і консистенції сухих молочних продуктів

Investigated the properties of dry dessert mixes for cocktails enriched egg protein and fat concentrates. Determined the parameters of the structure and consistency of dry dairy products
Keywords: сухі десертні суміші; dry dysertni mixture; яєчні концентрати; сипкість; плинність; індекс розчинності; egg concentrates; flowability; fluidity index of solubility