Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШелуха, О.2012-06-272012-06-272008Скорченко, Т. А. Дослідження властивостей сухих десертних сумішей для коктейлів / Т. А. Скорченко, О. Шелуха // Молочное дело. — 2008. — № 11 - С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1925Досліджено властивості сухих десертних сумішей для коктейлів збагачених яєчними білково-жировими концентратами. Визначено показники структури і консистенції сухих молочних продуктівInvestigated the properties of dry dessert mixes for cocktails enriched egg protein and fat concentrates. Determined the parameters of the structure and consistency of dry dairy productsotherсухі десертні сумішіdry dysertni mixtureяєчні концентратисипкістьплинністьіндекс розчинностіegg concentratesflowabilityfluidity index of solubilityДослідження властивостей сухих десертних сумішей для коктейлівArticle