Особливості винного туризму в Німеччині - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2015)
В плані розвитку винного туризму Німеччини можна виділити три головних винних регіони, які і складають славу і гордість виноробства країни. In terms of wine tourism in Germany there are three main wine regions, which make up the glory and pride of the wine country.
Keywords: Німеччина; винний туризм; Germany; кафедра туристичного та готельного бізнесу