Потилко, Зоряна Ігорівна2022-10-172022-10-172022Потилко, З. І. Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Черкасихліб ТД» з впровадженням нового обладнання та асортименту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зоряна Ігорівна Потилко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38302otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпряникидрібноштучний бісквітний виріб з начинкоюавтоматизована лініятістоприготуваннянапівфабрикатиначинкаПроєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Черкасихліб ТД» з впровадженням нового обладнання та асортиментуOther