Вастюк, Дмитро Анатолійович2024-07-192024-07-192024Вастюк, Д. А. Проєкт хлібозаводу у місті Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій та виробу оздоровчо-профілактичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вастюк Дмитро Анатолійович ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 83 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44146ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробипродуктивністьвиробнича рецептураПроєкт хлібозаводу у місті Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій та виробу оздоровчо-профілактичного призначенняOther