Теоретичні аспекти обліку дотацій, субсидій, трансфертів - Ткаченко, Надія Марківна; Верещинська, І. А. (My University, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти бюджетних дотацій, субсидій та капітальних трансфертів (інвестицій) наданих підприємствам. Встановлено підхід регулювання правових відносин у сфері дотацій, субсидій та капітальних трансфертів (інвестицій); підхід до відображення в податковому обліку дотацій, субсидій, капітальних трансфертів (інвестицій); облік операцій дотацій, субсидій, капітальних трансфертів (інвестицій).
Keywords: бюджетні дотації; budgetary grants; субсидії; капітальні трансферти; інвестиції; Закони України; Постанови Кабміну України; Листи ДПА України; рахунки; інформація; оцінка; subsidies; capital transfers; investments; Laws of Ukraine; Decrees of the Cabinet of Ukraine; State Tax Administration of Ukraine Letters; accounts; information; assessment; кафедра обліку і аудиту