Авдєєва, Поліна Вячеславівна2022-10-242022-10-242022Авдєєва, П. В. Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Поліна Вячеславівна Авдєєва ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2022. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38501otherкафедра технології оздоровчих продуктівхліб пшеничнийпорошок плодів горобинижитньо-солодовий екстрактзбагаченняоздоровчий продуктфізіолоічно функціональний інгредієнтПроєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобиниOther