Соціокультурний аспект у викладанні іноземних мов - Березовська, Ольга Владиславівна; Джабара, Марина Миколаївна (My University, 2006)
Розглядається важливість формування соціокультурного аспекту при навчанні іноземним мовам, для підготовки майбутніх фахівців спілкуванню з іноземними діловими партнерами.

Sociocultural aspect is important when we teach the future specialists to communicate with their foreign partners.
Keywords: соціокультурний аспект; соціокультурна компетенція; мовленнєвий етикет; комунікативна ситуація; sociocultural aspect; sociocultural competence; speech ethics; communicative situation; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації