Алгоритм моніторингу інвестиційної привабливості підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна; Правдива, Аліна Валеріївна (My University, 2015)
Розглядається значення та алгоритм здійснення моніторингу інвестиційної привабливості підприємств. The significance and algorithm of investment attractiveness of enterprises monitoring making is examined.
Keywords: інвестиційна привабливість; інвестиційний контроль; моніторинг інвестиційної привабливості; investment attractiveness; investment control; monitoring of investment attractiveness; кафедра економіки праці та менеджменту