Галенко, Олег ОлександровичШаповалов, Владислав Юрійович2023-04-102023-04-102020Галенко, О. О. Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктів / O. О. Галенко, В. І. Шаповалов // Енергетична незалежність сільських територій як пріоритетна модель розвитку: міжнародний та вітчизняний досвід : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 20 травня 2020 р., м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2020. – С. 137-138https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39971Мета роботи полягала у розроблені м’ясного виробу із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. На основі проведеного літературного огляду, для розроблення нового продукту, обрано для подальшого дослідження - борошно та олію з насіння промислових конопель, за рахунок вмісту ненасичених жирних кислот (Омега-3, - 6, -9), незамінних амінокислот, клітковини, вітамінів, макро- та мікронутрієнтів та має унікальну харчову цінність.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсуперфуднасіння конопельмакронутрієнтиsuperfoodhemp seedsmacronutrientsБорошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктівThesis