Проблеми буття та світогляду людини як наскрізні теми філософської творчості В. І. Шинкарука - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2003)
Стаття присвячена комплексному розгляду проблеми розвитку людини і мислення в контексті творчості українських мислителів другої половини ХХ століття. Визначаються умови її позиціонування в працях В. І. Шинкарука.

Article dedicated to the complex review of the problem developments human being and mind in context of works philosopher’s a second part of XX century. Also studies the premises of positioning in the work’s of V. I. Sincharuck.
Keywords: логіка науки; раціональність; наукове знання; методологія науки; scientific lodgic; rationality; scientific knowledge; methodology of science; кафедра гуманітарних дисциплін