Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГрищенко, Олексій АнатолійовичГуралевич, Анна Ярославівна2020-06-042020-06-042020Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, О. А. Грищенко, А. Я. Гуралевич // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 29–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31232Продукти спеціального харчування в організмі людини сприяють нормалізації кров'яного тиску, виведенню токсинів з організму і, в цілому, дозволяють біохімічним процесам проходити ефективніше. Продукти спеціального харчування характеризуються високим вмістом біологічно активних компонентів, які змінюють властивості продуктів, з метою передбачуваного впливу на різні функції організму. Метою наукової роботи є дослідження можливості використання лляних пшеничних харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів спеціального призначення. Special foods in the human body help to normalize blood pressure, excrete toxins from the body and, in general, allow biochemical processes to take place more efficiently. Special food products are characterized by a high content of biologically active components that change the properties of products, in order to have a predictable effect on various body functions. The purpose of scientific work is to study the possibility of using flax wheat dietary fiber in the production of cut semi-finished products for special purposes.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпосічені напівфабрикатирослинні компонентиcut semi-finished productsplant componentsРозроблення м'ясних продуктів для спеціального харчуванняThesis