Козачок, КатеринаТимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2014-05-232014-05-232014Козачок, К. О. Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах / К. Козачок, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : збірник тез доповідей 80-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. — К. : НУХТ, 2014. — С. 472-473.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14485В результаті проведених досліджень було встановлено можливість використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в якості рослинного інгредієнта в сумішах з альбумінною основою. Встановлені раціональні режими підготовки не молочної складової для збереження якісних показників білкової сировини. As a result of studies have found the use of fiber from sesame seeds and rye as a herbal ingredient in mixtures with albumin basis. Installed rational modes of training is not part of breast conservation for qualitative protein raw materials.otherальбумінні продуктинасіння кунжуту та житаклітковина рослиннаalbumin productssesame seeds and ryevegetable fiberкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктахThesis