Теоретичні підходи щодо визначення сутності категорії «банківський продукт» - Сілакова, Ганна Віталіївна; Дзіс, Юлія Миколаївна (Сілакова, Г. В. Теоретичні підходи щодо визначення сутності категорії «банківський продукт» / Г. В. Сілакова, Ю. М. Дзіс // Пріоритети, напрями та сучасні чинники розвитку міжнародних економічних відносин : зб. тез наук. робіт учасників Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 4-5 жовт. 2013 р. - О. : ЦЕДР, 2013. – 132 с. – С. 115-118., 2013)
Досліджено підходи щодо економічної сутності поняття «банківський продукт». Визначено основні види банківських продуктів комерційного банку. Researched approaches to the economic substance of the term "bank product". The main types of banking products commercial bank.
Keywords: банківський продукт; банківські операції; банківська послуга; розширений продукт; banking product; transaction; banking service; advanced product; кафедра фінансів