Використання безпілотних літальних апаратів для надання першої медичної допомоги - Синкевич, Роман Олександрович; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
При виникненні нештатних ситуацій таких як аварій, нещасних випадків виникають обставини, коли необхідно здійснити попереднє візуальне обстеження самої місцевості, стану людей що потрапили в дану ситуацію, і провести попередній аналіз. Зробити це можна тільки прибувши раніше на місце виклику будь-якими доступними методами. Для вирішення цієї проблеми можна скористатись останніми досягненнями науки і техніки що зараз частіше використовують для розваг, а саме безпілотні літальні апарати (БПЛА). When there are abnormal situations such as accidents, accidents, circumstances arise when it is necessary to carry out a preliminary visual inspection of the locality, to become people who have fallen into this situation, and to conduct a preliminary analysis. You can do this only if you arrive earlier at the call location using any available methods. To solve this problem, you can take advantage of the latest advances in science and technology that are now more often used for entertainment, namely unmanned aerial vehicles (UAVs).
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; безпілотні літальні апарати; аварія; комплектація; медична допомога; unmanned aerial vehicles; accident; equipment; medical aid