Рудавська, Ганна БогданівнаАннєнкова, Надія Борисівна2015-05-252015-05-252006Рудавська, Г. Б. Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту / Г. Б. Рудавська, Н. Б. Аннєнкова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць ХДУХТ. – Х. : ХДУХТ, 2006. – С. 264-271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20721Розглянуто проблеми формування асортименту екструдованих продуктів, доведено доцільність використання рослинних та тваринних добавок при їх виробництві, розроблено товарознавчу класифікацію продуктів екструзії. The problems of formation of the range of extruded products, proven the usefulness of supplements of plant and animal origin in their production, designed tovarovednyh classification extrusion products.uk-UKкласифікаціяекструдовані продуктиасортиментсlassificationextrusion productsкафедра експертизи харчових продуктівassortmentКласифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортиментуArticle