Аспекти цифровізації системи управління охороною праці підприємств фармацевтичної промисловості України - Мельник, Тетяна Петрівна; Топіха, Тетяна Сергіївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2024)
Розглянуто перспективи впровадження нових напрямків у функціонування СУОП фармацевтичних підприємств, що отримали назву «системотехніка»; впровадження цифрових технологій: при переведенні паперових технологій в електронні, змінюється сама концепція аналізу та подальшого прогнозування виробничих ситуацій шляхом широкого впровадження технологій Big date та Smart date, DataScience, застосування нейронних мереж, цифрових двійників тощо.

Prospects for the introduction of new directions in the operation of the control systems of pharmaceutical enterprises, which were called "system engineering" were considered; implementation of digital technologies: when paper technologies are transferred to electronic ones, the very concept of analysis and further forecasting of production situations changes through the wide implementation of Big date and Smart date technologies, DataScience, the use of neural networks, digital doubles, etc.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; система управління охороною праці; цифрові технології; прогнозування; виробничі ситуації; occupational health and safety management system; digital technologies; forecasting; production situations