Підвищення ефективності функціонування технологічного комплексу за допомогою вирішення задачі координації - Шумигай, Дмитро Анатолійович (My University, 2014)
Запропонований спосіб координації підсистем технологічного комплексу цукрового заводу на основі ситуаційного управління дозволяє значно підвищити техніко-економічні показники функціонування ТК. The proposed method of coordination subsystems technological complex sugar factory based contingency management can significantly improve the technical and economic performance indicators TC.
Keywords: задачі координації; цукровий завод; ефективність функціонування; coordination problems; sugar factory; operational efficiency; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка