Бакус, Олександр ОлександровичМоскаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна2014-11-202014-11-202014Бакус, О. Проектування підприємств громадського харчування / Олександр Бакус, Вікторія Москаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 115-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18536Щоб створити необхідні умови для задоволення потреб людей у повноцінному харчуванні, підвищення якості обслуговування і надання додаткових послуг підприємствами. Першим завданням в цьому відношенні здобуває комплекс заходів, спрямованих на раціональну організацію мережі підприємств харчування, будівництво нових підприємств, реконструкцію і модернізацію діючих, упровадження прогресивних технологій і форм обслуговування. To create the necessary conditions to meet the needs of people with good nutrition, improvement of services and ancillary services companies. The first task in this regard gets a set of measures aimed at the rational organization of the network of supply, construction of new facilities, renovation and modernization of existing, introduction of advanced technologies and forms of service.uk-UKпроектуванняпідприємствогромадське харчуванняdesigningenterprisecateringкафедра економіки праці та менеджментуПроектування підприємств громадського харчуванняOther