Реалізація системи моніторингу технічного стану лінійної частини магістрального газопроводу - Волкодав, С. В. (My University, 2012)
Необхідно створити систему моніторингу технічний стан (SMTC) лінійної частини газопроводів (LP ГП) у виробництві, через те, що не реалізовані операційні системи в даний час, що може зробити аналітична оцінка ефективності очікується нещасних випадків, збиток від аварій та техногенних ризиків Л.П. GP. The need to establish a system for monitoring the technical condition (SMTC) of linear part of the gas pipelines (LP GP) in the production, because the fact that is not implemented operational systems currently, that can make the analytical evaluation of performance expected of accidents, damage from accidents and technogenic risk of LP GP.
Keywords: нещасні випадки; магістрального трубопроводу; технологічний ризик; accidents; main pipeline; technological risk; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка