Основний закон теплопровідності. Теплопровідність одно- та багатошарових плоских та циліндричних стінок в стаціонарному режимі, теплова ізоляція. Загальні правила інтенсифікації теплопередачі - Мельник, Зіновій Петрович (My University, 2013)
Розглянуто основні закони теплопровідності, граничні умови 1,2,3,4 роду, особливості розрахунку теплопередачі одно- та багатошарових стінок за граничних умов 1 та 3 родів та загальні правила інтенсифікації теплопередачі. The basic laws of thermal conductivity, boundary conditions 1,2,3,4 kind of calculation of heat transfer characteristics of single and multi-layer walls with boundary conditions 1 and 3 genera and general rules for the intensification of heat transfer.
Keywords: теплопровідність; закон Фур’є; граничні умови; багатошарова стінка; thermal conductivity; Fourier's law; boundary conditions; multi-layered wall; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки