Використання JWT маркерів для аутентифікації та авторизації користувачів у web-додатках - Олійник, Ганна Вікторівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
Розглянуті проблеми впровадження механізмів аутентифікації та авторизації в веб-орієнтованих системах. Проведено аналіз та порівняння підходів аутентифікації та авторизації користувачів. Вивчено особливості використання джокерів JWT, доведено їх переваги. The problems of implementing of authentication and authorization mechanisms in web-oriented systems were considered. Analysis and comparison of users' authentication and authorization approaches were performed. Features of using of JWT tokens were examined and their advantages were proved.
Keywords: захист інформації; web-орієнтовані системи; JWT маркер; web-oriented systems; information protection; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки