Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаКузьмін, Олег ВолодимировичМамченко, Людмила ЄвгенівнаСелезньова, Дар’я Владиславівна2024-11-262023Обґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначення / О. В. Нєміріч, О. В. Кузьмін, Л. Є. Мамченко, Д. В. Селезньова // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : proceedings of the 9th International scientific and practical conference. MDPC Publishing, Munich, Germany, 2023. – Pp. 167–173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45928enаглютенове печивочизкейкgluten-free cookiescheesecakeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначенняThesishttps://orcid.org/0000-0003-0171-5780https://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0000-0003-2519-043X