Поліщук, Галина ЄвгеніївнаПодковко, Оксана АнатоліївнаЯковлева, Світлана Русланівна2017-04-242017-04-242016Патент 112161 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01). Склад солодковершкової масляної пасти / Поліщук Г. Є., Подковко О. А., Яковлева С. Р. – u 2016 04759 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25082Склад солодковершкової масляної пасти містить жирову основу, сухе знежирене молоко, емульгатор. Як жирову основу використовують молочний жир масла вершкового. Як емульгатор застосовують жиророзчинні емульгатори "Естер-А11 та полігліцерол полірицинолеат 03, додатково додають знежирене молоко 1,0 %. Composition Sweet oil contains fatty paste base, skimmed milk powder, emulsifier. As used fat-based fat dairy butter. As used emulsifier soluble emulsifiers "Ester-A11 and polihlitserol polirytsynoleat 03 additionally added 1.0% skim milk.uk-UKмасляна пастаbutter pasteкафедра технології молока і молочних продуктівСклад солодковершкової масляної пасти (патент на корисну модель № 112161)Other