Оцінка безпеки сонцезахисних косметичних засобів - Пещера, Любов Сергіївна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2015)
Косметичні сонцезахисні засоби, як і взагалі вся косметична продукція, що надається на ринку України, повинна бути безпечною для здоров'я споживачів в нормальних або достатньо передбачуваних умовах використання за призначенням. У доповіді висвітлено основні вимоги українського та європейського нормативного законодавства до косметичних продуктів, включаючи сонцезахисні засоби. Cosmetic sunscreen, same as all cosmetic products provided in Ukraine should be safe for consumers' health under normal or foreseeable conditions sufficient for their intended use. The report highlights the key requirements Ukrainian and European regulatory legislation to cosmetic products, including sunscreen.
Keywords: косметичні засоби; оцінка безпеки; сонцезахисні засоби; cosmetics; оцінка безпеки; sunscreen; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів