Дущенко, Віктор ПавловичБуляндра, Олексій ФедоровичЛісовенко, Олексій ТимофійовичВербицький, Борис ІллічТарапов, В. А.2013-07-022013-07-021972Дущенко, В. П. Використання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випікання / В. П. Дущенко, О. Ф. Буляндра, О. Т. Лісовенко, Б. І .Вербицький, В. А. Тарапов // Харчова промисловість. - 1972. - № 15. - С. 3-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8723У комплексі технологічних задач внутрішнього теплоперенесення при різних гідротермічних процесах обробки харчових продуктів важливу роль відіграє аналіз пошарового вимірювання ефективних коефіцієнтів теплопровідності . Така інформація становить значний практичний (з метою спрямованого регулювання технологічного процесу) і теоретичний інтерес для аналізу механізму внутрішнього теплоперенесення. In the complex technological challenges of internal heat transfer at different hydrothermal processes food processing plays an important role layering analysis of measurement of effective thermal conductivity. Such information is of considerable practical (for directional control of the process) and theoretical interest for the analysis of internal mechanism of heat transfer.otherтеплоперенесенняheat transferкафедра фізики та професійної безпекикафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випіканняArticle