Використання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випікання - Дущенко, Віктор Павлович; Буляндра, Олексій Федорович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Вербицький, Борис Ілліч; Тарапов, В. А. (My University, 1972)
У комплексі технологічних задач внутрішнього теплоперенесення при різних гідротермічних процесах обробки харчових продуктів важливу роль відіграє аналіз пошарового вимірювання ефективних коефіцієнтів теплопровідності . Така інформація становить значний практичний (з метою спрямованого регулювання технологічного процесу) і теоретичний інтерес для аналізу механізму внутрішнього теплоперенесення. In the complex technological challenges of internal heat transfer at different hydrothermal processes food processing plays an important role layering analysis of measurement of effective thermal conductivity. Such information is of considerable practical (for directional control of the process) and theoretical interest for the analysis of internal mechanism of heat transfer.
Keywords: теплоперенесення; heat transfer; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв