Засоби фізичної культури в регулюванні психоемоційного і функціонального стану студентів в екзаменаційний період - Лавор, Ніна Леонтіївна (My University, 2015)
В даній статті розглянуто різні методи педагогічного регулювання навчально-виховним процесом. Розглянуто засоби фізичної культури у регулюванні психоемоційного та функціонального стану студентів у період іспитів, а також визначено результат впливу на професійну підготовку студента при використанні стратегії імперативного впливу і стратегії розвивального впливу. Проведено аналіз проблеми професійної діяльності і визначено важливість використання засобів фізичної культури під час стресових ситуацій, що виникають у студентів протягом іспитів, які мають безпосередній вплив на рівень професійної підготовки.
Keywords: кафедра фізичного виховання; емоційний стан; педагогічне регулювання; іспити; эмоциональное состояние; педагогическое регулирование; экзамены; pedagogical regulatory; emotional state; examinations