Інтелектуалізація процесу прийняття рішень в СУОПП - Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Барабаш, Олег Володимирович (My University, 2017)
Розглянуто організацію та координацію робіт з охорони праці на харчових підприємствах України, дії посадових осіб при вирішенні питань забезпечення безпеки праці; введення інтелектуалізації процесу прийняття рішень. Had been explored the organization and coordination of the labour safety in Ukrainian food industry, functionary’s actions in decision-making procedure to ensure labour safety. Introduction of decision-making intellectualization.
Keywords: охорона праці; безпека; аварійна ситуація; інтелектуалізація; мультиагентні технології; labour protection; safety; emergency situation; intellectualization; multi-agent technology; кафедра екології та екоменеджменту