Соуси емульсійного типу на основі фіто-олійних напівфабрикатів - Параскун, Тетяна; Лявинець, Георгій Михайлович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2014)
Структура харчування людства є одним із головних показників рівня розвитку та благополуччя держави. Аналіз сучасного стану харчування населення України показує, що навіть при достатній забезпеченості продовольчими ресурсами, задовольнити потребу необхідними нутрієнтами - доволі складна задача, оскільки кількість їжі, її хімічний склад, харчова та енергетична цінності знаходяться в дисбалансі. Structure of human nutrition is one of the main indicators of development and prosperity of the state. Analysis of the current state of nutrition Ukraine shows that even with sufficient availability of food resources necessary to meet the needs nutrients - a rather difficult task, because the amount of food, its chemical composition, food and energy values are in imbalance.
Keywords: фіто-олійні напівфабрикати; herbal oil semis; структура харчування; благополуччя держави; structure of power; welfare state; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції