Система соціального захисту - Римаренко, Марія Костянтинівна (My University, 2012)
Метою соціального захисту повинна бути допомога найбіднішим, аби вони не втрачали соціальної повноцінності та не йшли на кримінальні злочини від відчаю. У розвинених країнах із ринковою економікою соціальний захист є невід’ємною частиною загальної системи стимулів. The purpose of social security should help the poorest, so they do not lose the social usefulness and not go on the crimes of desperation. In developed countries with market economies, social protection is an integral part of the overall stimulus.
Keywords: ринкова економіка; конкуренція; соціальний захист; market economy; competition; Social Protection