Ємельянова, Ніна ОлександрівнаПотапенко, Сергій ІвановичМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБірюков, Ігор Володимирович2012-12-132012-12-132007Оптимальний режим солодорощення пшениці / Н. О. Ємельянова, С. І. Потапенко, І. В. Бірюков, О. В. Чумакова, Р. М. Мукоїд // Харчова та переробна промисловість. - 2007. - № 6. - С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4317Розроблені технологічні режими солодорощення пшениці з урахуванням вологості, температури й терміну пророщення зерна. Встановлено, що на втрати сухих речовин при солодорощенні пшениці найбільше впливає температура при пророщуванні зерна. The technological modes of solodoroschennya wheat are developed taking into account humidity, temperature and term of proraschivaniya of grain. It is set that on the losses of dry matters at a solodoroschenni wheat most a temperature influences at proraschivanii of grain.otherсолодорощеннявологістьтемператураамінокислотицукрикислотністьMaltmaltinghumiditytemperatureamino acidssugarsacidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимальний режим солодорощення пшениціArticle