Потенціал інтеграції продуктів переробки молочної галузі у м’ясні продукти - Жученко, Данило Геннадійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2024)
У статті розглянуто потенціал інтеграції продуктів переробки молочної галузі у м’ясні вироби. Описано продукти переробки молока, що використовуються в технології м’ясних виробів, як напівфабрикатів, так і готових продуктів

The article considers the potential of integration of dairy processing products into meat products. Milk processing products used in the technology of meat products, both semi-finished products and finished products, are described
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; сироватка молочна суха; варена ковбаса