Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2016-08-032016-08-032015Паньков, Д. В. Формування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукції / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23839В задачах інтелектуального керування якістю хлібопекарської продукції важливе значення набуває комплексне оцінювання якості на основі знань експертів. In the intellectual quality control problems bakery products becomes important as comprehensive evaluation based on the knowledge of experts.uk-UKкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкаінтелектуальне керуванняхлібопекарська продукціяякістьintelligent controlbakery productsqualityФормування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукціїOther