Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо - Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2010)
У статті представлені результати досліджень з розроблення технології оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування, що збагачена на гемове залізо, для кондитерських виробів. The article presents the research results on the development of technology of ornamentation semi- finished product for confectionery such as glaze with antianemic properties that fortified with heme iron.
Keywords: глазур; glaze; гемове залізо; фортифікація; кондитерські вироби; heme iron; fortification; confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи