Євлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій Володимирович2012-09-182012-09-182010Євлаш, В. В. Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. Серія: Технічні науки : зб. наук. пр. - Луганськ : ЛНАУ, 2010. - № 22. - С. 57–66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2723У статті представлені результати досліджень з розроблення технології оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування, що збагачена на гемове залізо, для кондитерських виробів. The article presents the research results on the development of technology of ornamentation semi- finished product for confectionery such as glaze with antianemic properties that fortified with heme iron.uk-UKглазурglazeгемове залізофортифікаціякондитерські виробиheme ironfortificationconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізоArticle