Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків - Стеценко, Наталія Олександрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Федоренко, Георгій Андрійович; Подаревська, Ольга Василівна; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 1995)
Розглянута можливість використання природних дисперсних мінералів для інтенсифікації процесів адсорбційної очистки напівпродуктів бурякоцукрового виробництва. Consider using natural dispersal minerals for intensification of the process of adsorption cleaning intermediates sugar beet production.
Keywords: адсорбція; бурякоцукрове виробництво; дисперсні мінерали; adsorption; sugar beet production; minerals disperse; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів