Вплив ресурсного потенціалу на розвиток підприємств хлібопекарної галузі АР Крим - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2012)
В статті проведений кореляційно-регресійний аналіз впливу ефективності використання ресурсного потенціалу на показники рівня розвитку підприємств хлібопекарної галузі АР Крим. In the article the correlation and regression analysis of the impact the effectiveness of the resource potential on the performance level of development of baking industry of the Crimea are made.
Keywords: розвиток; ресурсний потенціал; кореляційно-регресійна модель; development; resource potential; correlation-regression model; кафедра економіки праці та менеджменту