Пешук, Людмила ВасилівнаДубяга, Вiталiй МихайловичІванова, Тетяна Миколаївна2013-09-102013-09-102013Патент на корисну модель № 80718, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва копчено-вареної шинки "Делікатесна” / Пешук Л. В., Дубяга В. М., Іванова Т. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 201214262 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9585Задача корисної моделі є розширення асортименту виробництва копчено-варених виробів шляхом виконання технологічних операцій з максимальним збереженням амінокислотного, вітамінного і мінерального складу готового продукту. Problem useful model is the expansion of assortment of smoked-cooked products through technological operations with maximum preservation of amino acid, vitamin and the mineral composition of the product.шинкакопчено-варенаобжарюваннякоптінняhamsmoked-cookedfryingsmokingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва копчено-вареної шинки ’’Делікатесна” (Патент на корисну модель № 80718)