Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2016)
У статті наведені результати дослідження впливу морквяного гідролізованого пюре на структурно-механічні властивості бісквітного тіста для комбінованого здобного печива. The results of study of the effect of carrot puree hydrolyzed in structural and mechanical properties of the biscuit dough for the combined butter biscuits.
Keywords: біологічно-активні речовини; biologically active substances; бісквітний напівфабрикат; ponge cake mix; структурно-механічні властивості; structural and mechanical properties; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів