Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2017-08-212017-08-212016Кирпіченкова, О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – Вип. 19. – С. 62–65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25844У статті наведені результати дослідження впливу морквяного гідролізованого пюре на структурно-механічні властивості бісквітного тіста для комбінованого здобного печива. The results of study of the effect of carrot puree hydrolyzed in structural and mechanical properties of the biscuit dough for the combined butter biscuits.uk-UKбіологічно-активні речовиниbiologically active substancesбісквітний напівфабрикатponge cake mixструктурно-механічні властивостіstructural and mechanical propertiesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостямиArticle