Гамбургер «Дієтичний» (Патент на корисну модель № 86254) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна Вікторівна (My University, 2013)
Розроблено гамбургер, що містить м'ясо, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що як м'ясо містить м'ясо індиче та додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для панірування. A hamburger is worked out that contains meat, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that as meat contains meat turkey-cock and additionally contains brans wheat, water on hydratation of brans, brans for coating.
Keywords: гамбургер; м’ясо індиче; висівки пшеничні; hamburger; meat a turkey-cock; brans are a wheat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів