Вплив ступеню гідратації амаранту на фізико-хімічні показники фрикадельок з використанням амарантового борошна - Мартинюк, Ірина Олександрівна; Джавала, С. І. (My University, 2014)
Метою роботи було моделювання комбінованих фрикадельок, у яких частину м'ясної сировини замінено рослинним білковим замінником — амарантовим борошном і дослідження ступеню гідратації замінника та його впливу на фізико —хімічні показники готових виробів. The purpose of the simulation was combined meatballs, which portion raw meat is replaced with vegetable protein substitutes - amaranth flour and study the degree of hydration replacement and its impact on performance physicalchemical finished products.
Keywords: м'ясо жиловане; фарш; амарантове борошно; meat trimmed; minced; amaranth flour