Зміна метаболізму спиртових дріжджів під дією магнітного поля - Зубченко, Віктор Сергійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Н. В. (My University, 2009)
Досліджено вплив постійного магнітного поля на метаболізм спиртових дріжджів Saccharomyces cerevisiae У-563, які використовують при зброджуванні цукровмісної сировини. Визначено оптимальні значення постійного магнітного поля і тривалість його дії для максимального накопичення сивушного масла.
Keywords: дріжджі; магнітне поле; метаболізм; дрожжи; магнитное поле; метаболизм; yeast; magnetic field; metabolism