Просянко, Юлія Сергіївна2022-10-142022-10-142022Просянко, Ю. С. Розроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Просянко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2022. –98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38273otherкафедра експертизи харчових продуктіврозроблення елементів системи безпечностімолоко пастеризованеТОВ «Фірма Фавор»операційні програми-передумовиРозроблення елементів системи управління безпечністю виробництва молока питного пастеризованого для оператора ринку ТОВ «Фірма Фавор»Other