Реалізація служб інтернету для підприємств і організацій на базі операційної системи FREEBSD - Пархоменко, Іван Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Блаженко, Сергій Іванович (My University, 2005)
В даній статті розглядається питання використання операційної системи FreeBSD. Зазначається, що основними критеріями ОС FreeBSD відповідає потребам побудови інформаційної системи для електронної комерції. This paper discusses the use of the operating system FreeBSD. It is noted that the main criteria FreeBSD OS meets the needs of building information systems for e-commerce.
Keywords: інтернет; server; операційна система; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; internet; operating system