The use of rowan berries in bread healthy products - Stetsenko, Natalia; Miroshnikov, Oleg; Podobiy, Olena (My University, 2013)
The optimal terms of renewal swelling of process of the dried up rowan berries are: temperature is 60ºС; time of contact is 120 minutes; a liquid for swelling is water. Оптимальні умови проведення процесу набухання висушених ягід горобини: температура 60 º С; час контакту становить 120 хвилин; рідина для набухання - вода.
Keywords: functional ingredient; функціональний інгредієнт; рябина; степень набухания; функциональный ингредиент; горобина; ступінь набухання; rowan; swelling degree; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології оздоровчих продуктів