Stetsenko, NataliaMiroshnikov, OlegPodobiy, Olena2013-07-022013-07-022013Stetsenko, N. The use of rowan berries in bread healthy products / N. Stetsenko, O. Miroshnikov, O. Podobiy // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8632The optimal terms of renewal swelling of process of the dried up rowan berries are: temperature is 60ºС; time of contact is 120 minutes; a liquid for swelling is water. Оптимальні умови проведення процесу набухання висушених ягід горобини: температура 60 º С; час контакту становить 120 хвилин; рідина для набухання - вода.enfunctional ingredientфункціональний інгредієнтрябинастепень набуханияфункциональный ингредиентгоробинаступінь набуханняrowanswelling degreeкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівThe use of rowan berries in bread healthy productsThesis