Обґрунтування вибору вишневого соку та сироватки для створення соковмісного напою оздоровчого призначення - Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна (My University, 2015)
Одним з важливих напрямів наукових розробок в харчовій промисловості є створення технологій виробництва якісно нових харчових продуктів зі зміненим біохімічним складом відповідно до фізіологічних потреб людини. Серед різних груп харчових продуктів на даний час з точки зору можливості створення нових збагачених продуктів підвищеної біологічної цінності великий інтерес представляють безалкогольні напої. One of the important areas of scientific research in the food industry is to create a qualitatively new technologies for the production of food products with altered biochemical composition according to the physiological needs of man. Among the various food groups at the moment in terms of opportunities to create new products enriched with high biological value great interest soft drinks.
Keywords: сироватки; оздоровчий напій; вишневий сік; whey; health drink; cherry juice; кафедра технології оздоровчих продуктів