Гущик, Валентина ОлександрівнаМарценюк, Олександр Степанович2019-06-042019-06-042019Гущик, В. Утворення коливань в технологічних системах / В. Гущик, О. С. Марценюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – Ч. 2. – С. 158.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29438В роботі встановлено, що накладання коливань внесенням порівняно невеликої кількості додаткової енергії в періоди наростання амплітуди коливальних явищ дозволяє зменшити енергетичні витрати на інтенсифікацію процесів порівняно зі способом постійного підвищення рушійних сил у стаціонарних процесах.uk-UKколиваннятехнологічні системиoscillationstechnological systemsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвУтворення коливань в технологічних системахThesis