Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМацько, Любов МихайлівнаГулак, Олена Володимирівна2013-05-282013-05-282011Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7988Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.uk-UKморозивоice creamрослинна сировинаraw materialsстабілізаціяstabilizationяблучне пюреapple pureeкафедра технології молока і молочних продуктівУдосокналення технології морозива «Прохолода»Thesis