Олексійчук, ОлександрОлексієнко, СофіяХіврич, Борис ІвановичТодосійчук, Сергій Романович2016-06-212016-06-212007Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої / О. В. Олексійчук, С. М. Олексієнко, Б. І. Хіврич, С. Р. Тодосійчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23670uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментисоясолодякісні показникикаталізenzymessoymaltquality indicatorscatalysisДослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення соїThesis