Подолання дефіциту йоду шляхом споживання нових пастильних виробів та молочних коктейлів оздоровчого спрямування - Рудавська, Марія Володимірівна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2010)
Нові пастильні вироби та молочні коктейлі можуть бути використані для профілактики захворювань щитоподібної залози, мати оздоровчий ефект завдяки підвищеному вмісту мікроелементів, зокрема йоду, а також низки вітамінів та харчових волокон. Зниження енергетичної цінності виробів за рахунок зменшення вмісту цукрози, надає їм додаткові дієтичні властивості для людей з надмірною масою тіла та схильних до діабету. New Projects pastylnыe yzdelyya and molochny'j cocktails mogut byt yspolzovanы for Prevention schytovydnoy gland diseases, for health ymet Effect Thanks povыshennomu Contents mykroэlementov, in particular iodine, as well as vitamins and rows pyschevыh fibers. Reduction эnerhetycheskoy izdelij Values ​​for Reduction Account CONTENT sucrose, predostavlyaet im dopolnytelnыe dyetycheskye properties for people with yzbыtochnoy massoy body and predraspolozhennыh k dyabetu.
Keywords: ламідан; молочні коктейлі; йододефіцит; пастильні вироби; Lamidan; milk cocktails; iodized salt; pastila pastry; кафедра експертизи харчових продуктів