Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна2015-05-292015-05-292014Тіхонова, А. С. Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації / А. С. Тіхонова // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. – Київ : Кондор-Видавництво, 2014. – С. 24-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20928В цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.otherхарчуванняраціонзбалансованістькафедра економіки праці та менеджментуnutritiondietbalanceпитаниерационсбалансированностьЗбалансованість харчування людини – основа здоров’я націїArticle