Удосконалення технології приготування пива з використанням житнього ферментованого солоду - Лескович, Марія; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2014)
Представлена науково-дослідна робота направлена на дослідження удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини. Розробка нового пива полягає у визначенні оптимального співвідношення компоненті, тобто складанні його рецептури, визначенні основних фізико-хімічних показників і, найголовніше, органолептичних властивостей. Для приготування традиційного пива використовується ячмінний солод. The presented research work aimed at improving research technology beers using unconventional materials. Development of a new beer is to determine the optimal ratio of the components, ie the preparation of its recipes, determining the main physical and chemical characteristics and, most importantly, organoleptic properties. To prepare the traditional beer uses barley malt.
Keywords: нетрадиційна сировина; пиво; житній ферментований солод; alternative raw materials; beer; rye fermented malt; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства